Politica de confidențialitate și prelucrare a datelor cu caracter personal

Această politică de confidențialitate se referă la serviciile oferite prin intermediul platformei betyhapau.ro, deținută de ABETOHA S.R.L.
Această politică explică ce informații stocăm și cu ce scop, atunci când utilizați site-ul, aplicațiile mobile și serviciile noastre. De asemenea, explică modalitățile în care utilizăm datele dumneavoastră și cum protejăm datele personale. Confidențialitatea datelor este o prioritate pentru noi. Ne străduim să fim transparenți în ceea ce privește modul în care colectăm, procesăm și păstrăm informațiile dumneavoastră securizate.

1. Definiții

Aceste definiții au rolul de a vă ajuta să înțelegeți politica noastră. Când spunem “Furnizor”, “noi”, “a noastră”, “al nostru” sau “AbeToha”, ne referim la ABETOHA S.R.L. Când spunem “servicii”, “servicii AbeToha” ne referim la serviciile oferite prin intermediul platformei betyhapau.ro.
Când spunem “utilizator”, “operator” sau “dumneavoastră” ne referim la persoana fizică sau juridică ce accesează website-ul betyhapau.ro. “Informații personale” se referă la informațiile care pot fi utilizate pentru a vă identifica pe dumneavoastră, incluzând fără a se limita la nume, adresa de email, detalii legate de adresa de domiciliu.

2. Principiile pe care ni le însușim

Principiile care stau la baza prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal:

  • principiul legalității și echității
  • principiul responsabilității
  • principiul prelucrării datelor cu caracter personal în scopuri determinate
  • principiul colectării de date adecvate, pertinente și neexcesive scopului prelucrării
  • principiul informării persoanei fizice vizate
  • principiul protecției și securității datelor cu caracter personal

3. Ce acoperă politica noastră de confidențialitate

Această politică de confidențialitate acoperă modul în care stocăm informațiile și cu ce scop, atunci când utilizați serviciile oferite de Bety Hapau. Acoperă de asemenea modul în care AbeToha transmite, prin acordul dumneavoastră, informațiile dvs către procesatorul de plăți mobilPay.
Această politică de confidențialitate se aplică doar serviciilor oferite de Bety Hapau, oferite prin AbeToha SRL. Nu se aplică practicilor unor terțe părți pe care nu le deținem, controlăm sau gestionăm, incluzând serviciile mobilPay sau alți parteneri integrați cu serviciile AbeToha (“Servicii terță parte”).
Vă încurajăm însă să examinați întotdeauna cu atenție politicile de confidențialitate ale tuturor serviciilor pe care le utilizați.

4. Ce date colectăm și de ce

Respectăm dispozițiile legale privitoare la protecția datelor cu caracter personal și punem în aplicare măsuri tehnice și organizatorice de protejare a tuturor operațiunilor privitoare în mod direct sau indirect la datele cu caracter personal, care previn prelucrările neautorizate sau ilegale, precum și pierderile sau distrugerile accidentale sau ilegale.

Cu scopul îmbunătățirii serviciilor oferite, analizăm statistic și anonim modalitatea de utilizare și datele stocate în platforma betyhapau.ro.

Date despre utilizator

Pentru crearea unui cont și utilizarea serviciilor sunt necesare anumite informații, precum numele de utilizator, o parolă și adresa de email. Numele de utilizator este un alias pe care îl puteți alege. Numele de utilizator va fi afișat către dumneavoastră în aplicație și va fi folosit de către echipa de suport pentru identificare în cazul în care întâmpinați dificultăți tehnice. Folosim adresa de email pentru a comunica cu dumneavoastră. Toate datele personale introduse în contul dumneavoastră vă aparțin, iar AbeToha nu folosește aceste date decât cu scopul de a vă furniza serviciile.

5. Conectarea și schimbul de informații cu mobilPay

Cazuri în care se realizează comunicarea cu mobilPay: atunci când utilizatorul alege să plătească online factura pentru serviciile oferite de Bety Hapau.
Plata cu cardul se realizează prin intermediul procesatorului de plăți online mobilPay. Pentru a vă putea oferi posibilitatea plății online, veți fi rugat să introduceți câteva informații care se vor trimite către mobilPay precum: numele, adresa și email de contact.

6. Comunicarea prin email

Ca parte din serviciile noastre, puteți primi ocazional emailuri din partea noastră. Puteți opta pentru emailuri privind informații despre actualizări, moduri de utilizare, oferte disponibile. Vă puteți abona/dezabona de la newsletter oricând din setările contului. Beneficiați de o serie de drepturi, după cum sunt explicate mai jos, cu privire la datele pe care ni le furnizați:

  • Dreptul de acces – puteți solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale;
  • Dreptul la rectificare – puteți rectifica datele personale inexacte sau le puteți completa;
  • Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) – puteți obține ștergerea datelor, în cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege;
  • Dreptul la restricționarea prelucrării – puteți solicita restricționarea prelucrării în cazul în care contestați exactitatea datelor, precum și în alte cazuri prevăzute de lege;
  • Dreptul la opoziție – puteți să vă opuneți, în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim;
  • Dreptul la portabilitatea datelor – se referă la faptul că puteți primi, la cerere, datele personale într-un format structurat, care poate fi citit automat și la dreptul ca acestea pot fi transmise direct altui operator;
  • Dreptul de a depune plângere – puteți depune plângere față de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;
  • Dreptul de retragere a consimțământului – în cazurile în care prelucrarea se întemeiază pe consimțământul dumneavoastră, vi-l puteți retrage oricând. Retragerea consimțământului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând în continuare valabilă;

7. Drepturile dumneavoastră cu privire la datele personale

Aveți următoarele drepturi cu privire la datele dumneavoastră personale:

  • Dreptul de acces: aveți dreptul de a accesa datele dumneavoastră personale care ne sunt cunoscute.
  • Dreptul la rectificare: aveți dreptul de a completa, corecta, șterge sau bloca datele dumneavoastră cu caracter personal oricând doriți.
  • Dacă ne dați consimțământul pentru a vă prelucra datele, aveți dreptul de a revoca acel consimțământ și de a vă șterge datele personale.
  • Dreptul de a vă transfera datele: aveți dreptul de a solicita toate datele dumneavoastră personale de la operator și de a le transfera în întregime altui operator.
  • Dreptul la opoziție: vă puteți opune prelucrării datelor dumneavoastră. Respectăm acest lucru, cu excepția cazului în care există motive justificate pentru prelucrare

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă rugăm să ne contactați. Vă rugăm să consultați detaliile de contact din partea de jos a acestei Politici privind cookie-urile. Dacă aveți o plângere cu privire la modul în care gestionăm datele dumneavoastră, am dori să primim informații de la dumneavoastră, dar aveți și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere (Autoritatea pentru Protecția Datelor).

Ultima actualizare: 17 Martie 2022